Por Inteligjenca Artificiale (AI) do të bëhet më e sofistikuar s

Connect Asia Data learn, and optimize business database management.
Post Reply
tanjimajha12

Por Inteligjenca Artificiale (AI) do të bëhet më e sofistikuar s

Post by tanjimajha12 »

Prekja njerëzore është e rëndësishme kur doni të krijoni përmbajtje që angazhohet. Tregtarët e përmbajtjes krenohen me zgjedhjen e fjalës ose frazës së duhur ose përdorimin e humorit për të tërhequr vëmendjen në një botë të ngopur me përmbajtje. Ka një kopjim të mirë të artit dhe duhet punë për të arritur tonin dhe mesazhin e duhur për të përcaktuar personalitetin tuaj .

e kurrë më parë në krijimin Të dhënat e numrit të telefonit celular të përditësuar në vitin 2024 e kopjeve. Gjatë viteve të fundit, Google ka investuar në teknika për përpunimin e gjuhës natyrore për të përmirësuar të kuptuarit e algoritmeve të tij për pyetjet e kërkimit.

Ne patëm një përditësim algoritmi një vit apo më shumë më parë të quajtur BERT, i cili kishte të bënte me të kuptuarit se si ajo që kemi shkruar në Google, jo vetëm atë që po kërkojmë, por pse po e kërkojmë atë, pra të kuptuarit e kontekstit të fjalët”, thotë Kate Toon , eksperte e SEO dhe përmbajtjes.

Që nga BERT, ka pasur një tjetër përditësim algoritmi të quajtur MUM (Multitask Unified Model). Kjo është krijuar për të kërkuar modele në gjuhë për ta kuptuar atë në një nivel strukturor. Kjo e ndihmon Google të kuptojë më mirë se përse njerëzit kërkojnë atë që kërkojnë për të dhënë rezultate më të mira dhe për të shërbyer më shumë reklama.

Toon beson se kjo do të ketë një ndikim të madh në mënyrën se si tregtarët e përmbajtjes shkruajnë kopje , ndërmarrin kërkime për fjalë kyçe dhe përdorin automatizimin e kopjimit. “Për shumë biznese, automatizimi është një opsion më i përballueshëm. Por shpesh mesazhet, rendi dhe toni nuk janë plotësisht të duhura. Unë nuk mendoj se autorët e kopjimit kanë asgjë për t'u frikësuar ende, sepse nuk mendoj se AI është e mirë për të marrë zgjuarsinë, zhargonin, ritmin dhe tonin. Por unë mendoj se kjo do të shkojë drejt më shumë automatizimit për të kursyer kohë dhe para.”

Ky lloj i teknologjisë së AI do të jetë i dobishëm për ekspertët e SEO, pasi ata mund të përdorin automatizimin për të gjeneruar elementë kopjimi në një nivel të madh, si etiketat e titullit, përshkrimet meta dhe etiketat alt.

5. Tregtarët e përmbajtjes duhet të përfshijnë për përmbajtje të bazuar në përgjigje
Konsumatorët e sotëm janë të fokusuar në marrjen e përgjigjeve kur kërkojnë përmbajtje në internet. 14 përqind e kërkimeve në Google tani janë pyetje me 'si' është lloji më i zakonshëm i fjalës kyçe.
Post Reply