Nabbesh.com rrit regjistrimet e përdoruesve me mbi 150% ndërsa kostoja për regjistrim ulet me mbi 21% duke përdorur Google Display Network.
Rreth Nabbesh:
Nabbesh , tregu i vetëm i aftësive virtuale në Lindjen e Mesme, u themelua në vitin 2012 si një zgjidhje për sfidat në rritje të papunësisë në rajon duke lidhur individë të talentuar me mundësi pune fleksibël dhe virtuale.
Sfondi:
Nabbesh donte të nxiste regjistrimet e reja të profesionistëve të pavarur. Nabbesh është një platformë që i ndihmon ata të promovojnë dhe tregtojnë aftësitë e tyre, të shfaqin portofolet e tyre dhe të gjejnë Blini të dhëna për Telemarketing mundësi pune duke ndërtuar reputacion të fortë dhe duke fituar para për punën e tyre në mënyrë të sigurt në internet. Nabbesh u ofron atyre një zgjedhje për të punuar në çdo projekt që u pëlqen, në çdo kohë dhe nga kudo.
Qëllimet:
Gjeneroni më shumë regjistrime të përdoruesve në internet
Zgjero qasjen në internet për një audiencë femërore
Sfida:
Nabbesh.com ishte një koncept i ri i lançuar në Lindjen e Mesme në vitin 2012. Nabbesh kishte nevojë për një mënyrë për të kontaktuar punëkërkuesit e pavarur në mënyrën më ekonomike. Në të njëjtën kohë, fitoni regjistrime të shpejta.
Strategjia dhe Qasja:
Filloi me Search Advertising, por së shpejti klikimet u bënë të shtrenjta dhe të kufizuara. Në kërkim të tërheqjes së më shumë talenteve për t'u regjistruar, ne kaluam në rrjetin e Google Display dhe nuk u kthyem kurrë pas. Kjo strategji na mundësoi të vendosim reklama në faqet e internetit përkatëse të lidhura me punën dhe të përmirësojmë performancën pa tejkaluar buxhetin. Ne përdorëm reklama kontekstuale të bazuara në tekst mbi reklamat me imazhe për të marrë klikime fitimprurëse dhe regjistrime të përdoruesve me kosto të ulët. Testimi i vendosjeve të shumta të uebsajteve dhe kërkimi i fjalëve kyçe ndihmuan koston më të ulët, ndërkohë që rritnin normat e konvertimit. Ne testuam kopje të shumta të faqeve të uljes për të gjetur përzierjen e duhur për të rritur konvertimet. Fushata e markës ndihmoi gjithashtu Nabbesh të merrte më shumë regjistrime cilësore me kosto të ulët në pajisje të shumta dhe metoda të synimit.
Regjistrimi Online për Portalin e Punëve të pavarura
-