ВСИ, директор маркетинга и комуникација

Connect Asia Data learn, and optimize business database management.
Post Reply
sadiksojib132

ВСИ, директор маркетинга и комуникација

Post by sadiksojib132 »

3 потцењена ППЦ савета за побољшање вашег ППЦ маркетинга
2. септембра 2023. године | 10 минута за читање
Цхерил Балдвин
Цхерил Балдвин
ВСИ–ППЦЈуне5-Сите-4
Резиме: ППЦ је моћан алат за дигитални маркетинг. Уз наше врхунске ППЦ маркетиншке савете и трикове, можете максимално повећати његову ефикасност и повећати своје маркетиншке резултате.
Напомена уредника: Овај пост је првобитно објављен у фебруару 2014, а ажуриран је додатним информацијама у септембру 2023.

У ранијем посту на блогу разговарали смо о томе како сложености ППЦ-а често доводе до делимичног трошења буџета кампање . И док та чињеница остаје истинита, постоје неки потцењени начини на које можете да користите плаћену претрагу да бисте побољшали друге области ваших дигиталних маркетиншких напора. Садржај и плаћени друштвени медији, на пример, су две области у којима нетрадиционалне методе плаћања по клику могу увелико допринети побољшању укупних резултата Гоогле Адс кампање.

Дакле, шта подразумевамо под 'нетрадиционалним ППЦ методама'? Па, већина људи који не знају много о ППЦ-у осим тога што значи оглашавање са плаћањем по клику обично претпоставља ВхатсАпп подаци да се одвија искључиво преко Гоогле-а. Али истина је да постоје и други начини да интегришете ППЦ са својим маркетиншким тактикама, ау неким случајевима чак можете да се осећате пријатно да сами примените ове методе. То не значи да традиционалне Гоогле АдВордс ППЦ кампање нису вредне тога, јер могу да побољшају ваш маркетинг на више начина . У ствари, предлози које ћемо да дамо заправо ће вам помоћи да развијете даље разумевање унутрашњег функционисања ППЦ-а, без обзира на размеру или платформу.

Хајдемо до тога, хоћемо ли? Ево три релативно једноставне и потцењене тактике везане за ППЦ које можете користити да бисте добили предност у односу на конкуренцију:

1. Користите Гоогле-ов планер кључних речи (али не како мислите)
У реду, признајем, мало је смешно што сам прешао са Гуглом након што сам управо завршио са речима да ћемо размишљати изван Гоогле оквира. Сада можете да покажете и да се смејете. Али будите стрпљиви јер ћемо размишљати ван оквира користећи ППЦ алат за генерисање идеја на неортодоксан начин. Недавно сам наишао на генијалан чланак Дана Схуреа у којем је расправљао о томе како да користим функцију одредишне странице Гоогле планера кључних речи за проналажење кључних речи . Цео део има детаљније детаље о свим сјајним стварима које можете да урадите да бисте искористили различите одредишне странице, али ја ћу вам показати само основе.

Дакле, почните са планером кључних речи и потражите нове специфичне кључне речи или идеје за ППЦ огласне групе. Рецимо да имате веб локацију за преглед филмова коју желите да покренете. Прво, да видимо резултате са одредишне странице великог индустријског сајта:
Post Reply